Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Temmuz 2021 11:02

İstanbul’da nefes kesen kovalamaca: Polise iftira attı

​İstanbul Kağıthane'de polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan şüpheli araç, girdiği bir rezidansın otoparkında yakalandı.

İstanbul’da nefes kesen kovalamaca: Polise iftira attı
istanbul,kovalama,dur,RÜŞVET

Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği görevlileri cadde üzerinde uygulama yaptıkları esnada şüpheli bir araca “dur” ihtarında bulundu.

UYARILARI DİKKATE ALMADI

Sürücünün uyarıları dikkate almayarak kaçması üzerine polisle arasında kovalamaca yaşandı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucunda sürücü Gülbahçe Sokak’taki bir rezidansın otoparkına girdi.

Yaşanan kovalamaca ise güvenlik kameralarına yansıdı.

"RÜŞVET ALDINIZ DİYEREK SİZİ ŞİKAYET EDERİM"

Ekiplerin de girmesi üzerine aracından inen şahıs, “hayırdır burası benim özel mülküm siz kimsiniz” diyerek evine girmeye çalıştı. Şahıs kaçarken ekiplere, “Ben avukatım beni arayamazsınız” diyerek evine girip kapıyı kapattı. Burada şahısla ekipler arasında bir süre sözlü tartışma yaşanmasının ardından ekiplere bağıran şahıs, savcılık talimatı üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahıs gözaltına alındığı esnada ekiplere, “beni karakola götürürseniz size benden rüşvet aldınız diyerek sizi şikayet edeceğim” dedi. O anlar ise kameralara yansıdı.

İstanbul’da nefes kesen kovalamaca: Polise iftira attı

AVUKAT DEĞİLMİŞ

Olayın ardından emniyete götürülen Hakan E.'nin (41) avukat değil esnaf olduğu ortaya çıktı. Emniyette ifadesi alınan şahsa “yalan beyanda bulunmak” ve “görevli memura hakaret” suçlarından adli işlem yapıldı. Şahsa ayrıca trafik ekipleri tarafından 4 bin 454 lira idari para cezası kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...