Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2021 09:45

İstanbul'da kısıtlamalar sona erdi, hayat normale dönmeye başladı

1,5 yıllık kısıtlamaların sona ermesi ile birlikte 1 Temmuz itibariyle hayat normale döndü. Normalleşmenin ilk gününde İstanbul'da toplu taşıma ve trafikte zaman zaman yoğunluk meydana geldi.

İstanbul'da kısıtlamalar sona erdi, hayat normale dönmeye başladı
İstanbul,,normalleşme

Kovid-19 ile mücadele kapsamında belirlenen bazı tedbirlerin uygulanması, kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabının saat 05.00 itibarıyla başlamasıyla sona erdi.

İstanbul'da normalleşmenin ilk gününde trafikte ve toplu taşımadaki son durum görüntülendi.

TOPLU TAŞIMA VE TRAFİKTE YOĞUNLUK

Dün akşam saat 22.00’da başlayan son kısıtlama bu sabah 05.00’da itibariyle sona erdi. Kamuda mesai saatlerinin de normale dönmesiyle trafikte yoğunluk oluştu. Vatandaşların da toplu taşıma araçları yoğun şekilde kullandıkları görüldü.

İstanbul'da kısıtlamalar sona erdi, hayat normale dönmeye başladı

NORMALLEŞMEDE KISITLAMALAR SONA ERDİ

İçişleri Bakanlığının 27 Haziran'da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında devam edecek ve sona erecek tedbirler kamuoyuna açıklandı.

Bu kapsamda, ilgili genelge doğrultusunda saat 05.00 itibarıyla Türkiye'de Kovid-19 ile mücadeleye ilişkin yeni bir döneme geçildi.

Buna göre, pazartesi-cumartesi günleri saat 22.00'den sabah 05.00'e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlaması sona erdi.

Tüm iş yerleri, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenen açılış­ kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet göstermeye başlayabilecek.

Kapalı yüzme havuzları hizmet verebilecek. Açık yüzme havuzları, 1 Haziran'daki genelgeyle faaliyete geçmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...