Tgrt Haber
30 Haziran 2021 11:08

Pitbull saldırısı: 9 yaşındaki çocuğa 30 dikiş atıldı

İstanbul Kartal'da çocukların oynadığı sokak üzerinde gezdirilen pitbull cinsi köpek, 9 yaşındaki çocuğa saldırdı. Köpekten güçlükle kurtarılan çocuğa 30 dikiş atıldı.

Pitbull saldırısı: 9 yaşındaki çocuğa 30 dikiş atıldı
çocuk,kaza,istanbul,saldırı

Kartal’da sorumsuz bir vatandaş tarafından, çocukların oynadığı sokak üzerinde gezdirilen pitbull cinsi köpek, 9 yaşındaki çocuğa bir anda saldırdı.

Olay Kartal Gümüşpınar Mahallesinde yaşandı. Bir vatandaş, küçük çocukların oynadığı bir sokak üzerinde pitbull cinsi köpeğini gezdirmeye başladı.

Pitbull saldırısı: 9 yaşındaki çocuğa 30 dikiş atıldı

Sorumsuz vatandaş, tasmasından kurtulmak için hamle yapan köpeği çocuklara doğru götürdüğü sırada, 9 yaşındaki Berkay isimli çocuk bir anda köpeğin saldırısına maruz kaldı.

Köpeğin saldırarak altına aldığı çocuğu kurtarmak için çevredekiler bir anda seferber oldu. Küçük çocuğu köpekten kurtarmaya çalışan bazı kişilerin müdahale sırasında adeta yerde sürüklendiği de görüldü.

Çocuk, uzun uğraşlar sonucu yaralı olarak saldırgan köpekten kurtarıldı. Yaralı çocuğa kaldırıldığı hastanede 30’a yakın dikiş atılırken ailenin, köpeğin sorumsuz sahibinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...