Tgrt Haber
22 Haziran 2021 09:14

İstanbul'da şafak vakti narkotik operasyonu

İstanbul'da zehir tacirlerine yönelik şafak vaktinde operasyon düzenlendi. 6 ilçede eş zamanlı gerçekleştirilen baskınlar sonucu gözaltına alınanlar olurken, uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.

İstanbul'da şafak vakti narkotik operasyonu
istanbul,uyuşturucu,narkotik,operasyon,gözaltı

İstanbul Emniyeti uyuşturucu satıcılarına yönelik bu sabah saatlerinde baskın düzenledi. 42 şüphelinin yakalanması için Bağcılar, Başakşehir, Esenler, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Sancaktepe ilçelerindeki 38 farklı adrese operasyon gerçekleştirildi.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile beraber özel harekat polislerinin yer aldığı operasyona havadan da helikopterle destek verildi. Özel eğitimli narkotik dedektör köpekleriyle belirlenen adreslerde yapılan aramalar sonucu uyuşturucu madde ve silahların yanı sıra, bir miktar da para ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete sevk edildi. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...