Tgrt Haber
15 Haziran 2021 11:31

İstanbul'da sağanak yağış! Alt geçitte can pazarı

İstanbul'un bazı kesimlerinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiliyor. Bayrampaşa'da alt geçitte bir araba sağanak nedeniyle mahsur kaldı. Araçta kalan 2 kişi kurtarıldı

İstanbul'da sağanak yağış! Alt geçitte can pazarı
İstanbul,sağanak,hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirme neticesinde yurdun büyük bir bölümünde sağanak etkisini göstereceği açıklandı. Bu açıklama ve uyarılar sonrasında İstanbul’un bazı kesimlerinde sağanak başladı. Zeytinburnu, Esenyurt, Şişli, Fatih, Kağıthane ve Beykoz başta olmak üzere birçok ilçede aniden etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle bazı noktalarda su birikintileri oluşurken araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlara geçerek korunmaya çalıştı.

ALT GEÇİTTE 2 KİŞİ MAHSUR KALDI

Bayrampaşa'da da etkisini gösteren sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı. Yollar adeta göle dönerken Bayrampaşa'da bir alt geçitte araç mahsur kaldı. Aracın içinde mahsur kalan 2 kişi sağ olarak kurtarılırken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da sağanak yağış! Alt geçitte can pazarı

İstanbul'da sağanak yağış! Alt geçitte can pazarı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...