Tgrt Haber
18 Nisan 2022 10:18 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 11:04

İstanbul'da taksici dehşeti: Turistlere bıçak çekip küfürler savurdu

İstanbul'da bir taksici, ücret konusunda anlaşmazlık yaşadığı turist çiftle kavga etti. Çifti araçtan indiren taksici, bıçak çekip tehdit ve küfürler savurdu. Turist çift korkuyla olay yerinden uzaklaşırken, taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul'da taksici dehşeti: Turistlere bıçak çekip küfürler savurdu

İstanbul'daki sarı taksi terörü bitmek bilmiyor. Şehrin göbeğinde aracına binen yabancı uyruklu çiftle tartışan taksici, elindeki bıçakla müşterisinin üzerine yürüdü.

Önceki gün saat 23.30 sıralarında Çağlayan'da yaşanan olaya göre; yabancı uyruklu çifti aldıktan sonra ilerleyen 34 TJE 80 plakalı ticari taksinin sürücüsü, birden cadde üzerinde durdu. Taksici, ücret konusunda anlaşmazlık yaşadığı çiftle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taksici, çifti araçtan indirdi.

"SENİ BIÇAKLARIM" DİYEREK TEHDİT ETTİ

Devam eden kavgada çift uzaklaşırken, taksici ağır küfürler ederek “seni bıçaklarım” diye tehditler savurdu. Öfkeden deliye dönen taksici, araçtan aldığı bıçakla bu kez de çiftin arkasından üzerlerine yürüdü. Çiftin arkasından küfürler savurmaya devam eden bıçaklı taksiciyi, yanına yaklaşamayan vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi.

Elinde bıçakla bir süre daha dolaşan taksici ardından aracına binerek uzaklaştı. Yabancı uyruklu çift ise korkuyla olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Öte yandan yaşanan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...