Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2018 09:34

İstanbullular dikkat! Akşama kadar sürecek

Meteoroloji'den peş peşe gelen son dakika uyarılarının ardından kuvvetli yağışlar başladı.Bir çok yeri su bastı,vatandaş zor anlar yaşadı. Bugün de yağış devam edecek. İşte 14 eylül İstanbul hava durumu

İstanbullular dikkat! Akşama kadar sürecek
hava durumu,14 eylül

Meteoroloji'den peş peşe gelen uyarılarla birlikte kuvvetli yağışlar dün başladı. İstanbul'da dün başlayan sağanak yağış gece boyu sürdü. Ev ve iş yerlerini su asarken, vatandaşlar da zorlu anlar yaşadı.

Eylül ayı ile birlikte düşen sıcaklıklar kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Yazın bitmesiyle birlikte yağışlı havalar etkili olurken, birçok ev ve iş yerini de su bastı. Dün öğle saatlerinde İstanbul'da başlayan yağış etkisini gece boyu devam ettirdi.
 
İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL?
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre; İstanbul'da yağışların gece yarısına kadar devam edecek.
 
HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA NASIL?
 
İstanbul'daki yağışlı hava bu gece saatlerinden itibaren şehri terk ediyor. Cumartesi ve pazar günü İstanbulluları güneşli bir hava beklerken, sıcaklıkların 30 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...