Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2020 10:46 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

İstanbul’un göbeğinde kepçe dehşeti kamerada

İstanbul Şişli'de yol yapım çalışması sırasında kepçe operatörü, 57 yaşındaki kadına çarptı. Operatörün kepçenin uçlarıyla çarparak yere savurduğu kadının kalçası kırıldı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul’un göbeğinde kepçe dehşeti kamerada
İstanbul,,Şişli,,kepçe,

Dün saat 12.40 sıralarında Beyoğlu Okmeydanı’nda öğle saatlerinde semtteki bir sokakta yol yapım çalışması kapsamında hafriyat taşıyan kepçe operatörü Birkan K. (23), kepçesindeki kamyona boşaltmaya başladı.

Bir süre sonra manevra yaparak sokağa girmek isteyen sürücü, o esnada elinde alışveriş poşetleri ile evine doğru giden Asiye Sarı’ya (57) çarptı. Kepçenin uçlarıyla çarpması sonucu yere savrulan kadının kalçası kırıldı. Korku dolu anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Sarı’yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Kadının durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı. Ardından olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Hakkında 'taksirle yaralama' suçundan adli işlem yapılan Birkan K., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili konuşan bir esnaf, “Burada kepçe manevra yaparken çarpmış ve düşürmüş. Daha sonrasında ambulansla çağırdık ve geldi. Ambulansa arkadaşların yardımıyla taşıdık. Kalçası kırılmış, onun dışında da çok ciddi bir şey yokmuş” dedi.

Başka bir esnaf ise, “İçerideydik ses geldi. Kepçe giriş yaparken kadına çarpmış. Bir baktık ki kadın yerde yatıyor, durumu iyiydi. Kepçe burada yol çalışması yapıyormuş” ifadelerini kullandı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...