Tgrt Haber
02 Eylül 2021 16:15

Tam 8 saat uğraştılar: İtfaiyecilerden yavru köpek operasyonu

Karabük'te yığma taşların arasına düşen yavru köpekler için itfaiye ekipleri seferber oldu. 8 saatlik operasyonla bulundukları yerden çıkarılan yavrulardan hala kayıp olan bir tanesini ise arama çalışmaları devam ediyor.

Tam 8 saat uğraştılar: İtfaiyecilerden yavru köpek operasyonu
karabük,safranbolu,yavru köpek,,operasyon,

Karabük'te yığma taşların arasına düşen yavru köpekler, burada mahsur kaldı. Acı çığlıkları duyan bahçe sahibinin itfaiyeye haber vermesiyle bölgeye gelen ekipler, 8 saatlik başarılı operasyonun sonunda yavruları kurtardı. Kayıp olduğu öğrenilen bir yavru için ise arama çalışmaları devam ediyor.

Safranbolu ilçesinde bir bahçede anne köpek, yığma taşların arasından geçerken taşıdığı yavrularını ağzından düşürdü. Taşların arasında kalan yavru köpekleri gören bahçe sahibi durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine sevk edilen Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin 7-8 saat süren çalışmaları sonucu yavruların birçoğu mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı. İtfaiye ekipleri mahsur kalan 1 yavru köpeğe ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...