Tgrt Haber
08 Ağustos 2019 13:48

İtfaiyeden küçük kedi için büyük çaba

Isparta’da veteriner hekim bulamayan vatandaşın rahatsızlandıktan sonra İtfaiye Müdürlüğü’ne getirdiği kedisine kalp masajı ve suni teneffüs yapan itfaiye erleri, ellerinden geleni yapmasına rağmen talihsiz hayvanı kurtaramadı. İ

İtfaiyeden küçük kedi için büyük çaba
kedi,,itfaiye,,kalp masajı,,suni teneffüs,

Isparta’da itfaiye erlerinin rahatsızlanan kediye müdahale anları cep telefonu kameralarıyla görüntülenirken, yaşanan olay sonrasında hayvan sahibinin büyük üzüntü yaşadığı belirtildi. 

İtfaiyeden yardım istedi

Olay, önceki gün Isparta Modernevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Z.Ö. isimli vatandaş evinde rahatsızlanan kedisi için akşam saatlerinde veteriner hekim bulamayınca, evinin yakınında bulunan Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne giderek görevlilerden yardım istedi.

İtfaiyeden küçük kedi için büyük çaba

Kalp masajı ve suni teneffüs yaptılar

Rahatsız kediyi gören itfaiye erleri, önce kalp masajı yaptı, ardından da sunni teneffüs yaparak hayvanı kurtarmak istedi. Ekipler, talihsiz kediye uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Yaşanan olay ve itfaiye ekiplerinin hummalı çabaları ise bir cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. 

İtfaiyeden küçük kedi için büyük çaba

Sahibi büyük üzüntü yaşadı

Talihsiz kedi, itfaiye erlerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaşanan talihsiz olay sonrasında hayvanın sahibi Z.Ö.’nün büyük üzüntü yaşadığı ve daha sonra itfaiye ekipleri tarafından ölen kedisiyle birlikte evine bırakıldığı öğrenildi. 

İtfaiyeden küçük kedi için büyük çaba

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...