Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2021 21:03

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkıldı

İHA muhabiri Mustafa Uslu’nun görüntülemeye çalışırken saldırıya uğradığı İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a ait kaçak çiftlikte yıkım işlemi tamamlandı.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkıldı
lütfü türkkan,iyi parti,kaçak,çiftlik

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Kocaeli'de bir kısmı TOKİ arazisine kurulduğu tespit edilen kaçak yapılarının yıkım işlemi tamamlandı.

ÇİFTLİK TAMAMEN YIKILDI

Dilovası ilçesinde Türkkan'a ait kaçak çitflikteki yapılar, tamamlan tahliye işlemlerinden sonra yıkılmaya başlanmıştı. 2 gün önce jandarma korumasında belediye ekiplerince iş makineleri kullanılarak başlayan yıkım çalışmalarında kaçak olduğu belirlenen tüm yapıların yıkımı tamamlandı. Çalışma ile 15 kaçak yapı ve bir kısmının TOKİ arazisine kurulduğu tespit edilen çiftlik tamamen yıkıldı. Yıkımın sona ermesinin ardından belediye ve jandarma ekipleri bölgeden ayrılırken, Türkkan'ın çalışanları tarafından alanda enkaz temizleme çalışması başlatıldı.

NE OLMUŞTU?

İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu, İYİ Part'li Lüftü Türkkan'ın Kocaeli'de bulunan kaçak çiftliğini haber yapmak üzere görüntülemek isterken, Türkkan'ın yanında çalışan 4 kişinin saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle kan içinde kalıp hastanelik olan Mustafa Uslu'nun kamera ekipmanları da saldırganlar tarafından parçalandı. Saldırıya siyaset ve medya dünyasından tepki yağarken, olaya ilişkin yürütülen soruşturmada 4 saldırgandan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan İbrahim Hasırcı ise Lütfü Türkkan'ın öz yeğeni çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...