Tgrt Haber
05 May 2021 09:20

İyilikten maraz doğdu: Telefonunu bulan kişiyi vurdu

Denizli'de evinin önünde gürültü nedeniyle bir gençle tartışan şahıs tartışma esnasında gencin düşürdüğü telefonunu verirken silahla vuruldu.

İyilikten maraz doğdu: Telefonunu bulan kişiyi vurdu
denizli,,yaralama,

Denizli'de geçtiğimiz günlerde kavga sırasında telefonunu düşüren gencin telefonunu bulan kişi, telefonu teslim etmek istediği sırada silahla yaralandı.


GÜRÜLTÜ YÜZÜNDEN TARTIŞTI
Pamukkale ilçesinin Karşıyaka Mahallesi'nde yaşanan olayda 30 yaşındaki Ali Şahan, evinin önünde gürültü yapan 16 yaşındaki bir gençle tartıştı. Tartışma esnasında genç telefonunu düşürdü.


TELEFONU VERMEK İSTEDİ VURULDU
Daha sonra telefonu bulan Şahan, 16 yaşındaki gence ulaşarak telefonunu teslim etmek istedi. Şahan ile evinin önüne gelen S.C., arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada 16 yaşındaki genç, yanında bulunan silahla Şahan'ı yaraladı. Sesleri duyarak dışarı çıkan aile üyeleri ise Şahan'ı kanlar içinde buldu.

İyilikten maraz doğdu: Telefonunu bulan kişiyi vurdu

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI
Olay yerine giden sağlık ekipleri Şahan'ın bacağından yaralandığını tespit etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şahan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın şüphelisi S.C. ise kısa sürede yakalandı.

"OĞLUMU VURMUŞLAR"
Oğlunun başına gelen olayı anlatan baba Salih Şahan, "Perşembe günü kavga etmişler. Buradan telefonu ondan habersiz almış gitmiş. Hatta ben burayı kapattım ve oğlan apartta kalıyordu buraya yazdım. Kapı açıktı telefonu burada alıp gidiyor. Burada kavga ediyordu motorlu biriyle. İleride kavga edin babam hasta dedi ve oda sana ne oluyor dedi. Perşembe günü birbirlerine girdiler. Telefon elinden düşmüş ve bizde buradan başkasından bulduk. Telefonu istemişler ve benim oğlan götürüyor orada vurmuşlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...