Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2021 20:21

Uzaklaştırma kararına uymadı, 3 çocuk annesi kadını öldürdü

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, 3 çocuk annesi kadın boğazından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Polise giderek teslim olan şüpheli hakkında, 3 ay önce kadının şikayeti üzerine uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi.

Uzaklaştırma kararına uymadı, 3 çocuk annesi kadını öldürdü
İzmir,,cinayet

İzmir'im Gaziemir ilçesinde 3 çocuk annesi boğazından bıçaklanarak öldürümüş halde bulunurken, polise teslim olan cinayet zanlısı gözaltına alındı.

CANSIZ BEDENİ MUTFAKTA BULUNDU

Sarnıç Polis Merkezi'ne giden S.Ç (30), kız arkadaşı olduğunu iddia ettiği 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu'nu (33) bıçakla öldürdüğünü belirtti.

Gözaltına alınan şüphelinin otomobilinde yapılan aramada, kanlı bıçak ve giysiler bulan polis ekipleri, 1078 Sokak'taki evin mutfağında boğazından bıçakla yaralanmış kadının yattığını tespit etti.

Sağlık ekiplerinin incelemesinde kadının öldüğü belirlendi.

'UZAKLAŞTIRMA KARARI' VERİLMİŞ

Olayla ilgili soruşturmada, kadının, şiddet gördüğü gerekçesiyle zanlı hakkında şikayette bulunduğu ve 3 ay önce uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi.

Emniyette işlemleri devam eden şüphelinin, "uyuşturucu kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından çok sayıda kaydının bulunduğu saptandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...