Tgrt Haber
27 May 2022 08:05 - Güncelleme : 27 May 2022 08:13

İzmir’de kadın cinayeti! Eşi tarafından silahla öldürüldü

İzmir’de meydana gelen olayda kocası tarafından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti. Ekipler cani kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İzmir’de kadın cinayeti! Eşi tarafından silahla öldürüldü
izmir,cinayet,kadın

İzmir’in Bornova ilçesinde meydana gelen olayda 14.katta bulunan evinde olan 43 yaşındaki Rojda Şayla bir süredir aralarında sorun olduğu ileri sürülen eşi ile tartışma yaşadı. N.Ş. eve gelerek kadına tabanca ile ateş açtı. Kanlar içinde yerde kalan kadına, çevredeki vatandaşların silahı duyması ile yardıma koştu.

KATİL KOCA ARANIYOR

Suç aletini olay yerinde bırakan katil koca, hızla kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Şayla’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Öte yandan, savcının incelemesinin ardından Şayla’nın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kaçarak kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...