Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2021 21:25

İzmir'de denizde erkek cesedi bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde denizde bir erkek cesedi bulundu. Ölen kişinin kıyıda midye toplarken başını çarparak suya düştüğü ve boğulduğu tahmin ediyor.

İzmir'de denizde erkek cesedi bulundu
İzmir,,boğulma

İzmir'in Konak ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu. Kimliği belirlenmeyen şahsın, boğularak öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

Saat 16.00 sıralarında Konak'ın Karataş sahil civarında denizde hareketsiz birisini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Deniz polisi tarafından kıyıya çıkartılan ve 55 yaşlarında olduğu tahmin edilen şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

İzmir'de denizde erkek cesedi bulundu

MİDYE TOPLUYORDU

Kimliği henüz belirlenemeyen şahsın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ölen kişinin kıyıda midye toplarken başını çarparak suya düştüğü ve boğulduğu ihtimali üzerine durulduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...