Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 13:52

İzmir'de denize giren 13 yaşındaki çocuk boğuldu

İzmir'in Urla ilçesinde 13 yaşındaki bir çocuk, serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi.

İzmir'de denize giren 13 yaşındaki çocuk boğuldu
izmir,,urla,,deniz,,çocuk,,boğulma,

Yaz mevsimiyle birlikte yurdun pek çok bölgesinden boğulma haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Son olarak İzmir'den acı bir haber geldi.

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİ, GÖZDEN KAYBOLDU

Olay saat 21.00 sıralarında Urla'da meydana geldi. Özbek Mahallesi Akkum Plajı'nda serinlemek amacıyla denize giren 13 yaşındaki Hamdullah Peker, bir süre sonra gözden kayboldu. Peker'in arkadaşları ve plajda bulunan vatandaşların arama çalışmaları sonuç vermedi. Ancak bir süre sonra suyun üzerinde hareketsiz duran biri olduğu fark edildi. Kıyıya çıkarılan kişinin Hamdullah Peker olduğu anlaşıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan Hamdullah Peker, daha sonra Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Peker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.13 yaşındaki çocuğun cansız bedeni morga kaldırılırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...