Tgrt Haber
03 Ocak 2022 08:56

İzmir’de korkunç cinayet: Ağzını ve yüzünü kapatıp kurşun yağdırdılar

İzmir’de iki şüpheli içerisinde ağzı ve yüzü bezle kapatılmış tabancayla vurulmuş halde erkek cesedi bulunan otomobili sokak ortasına bırakıp kaçtılar.

İzmir’de korkunç cinayet: Ağzını ve yüzünü kapatıp kurşun yağdırdılar
İzmir,Cinayet,Polis

İzmir’de iddiaya göre iki şüpheli şahıs üstünde plakası olmayan bir otomobili sokak ortasında bırakıp kaçtılar. Şüphelilerin olay yerinden kaçtığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler, araç içerisinde ağzı ve yüzü bezle kapatılmış halde tabancayla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemelerin ardından otomobilin plakası tespit edildi.

POMPALI TÜFEKLE VURULMUŞ

Ekipler tarafından araç içerisinde yapılan çalışmalarda bir adet pompalı tüfek bulunurken, hayatını kaybeden kişinin kimliğinin ise İbrahim Kırık (20) olduğu belirlendi. Otomobili sokak ortasından terk edip kaçan şüpheli şahısları yakalamak içinse geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları ve savcının incelemelerinin ardından Kırık’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...