Tgrt Haber
25 Haziran 2021 07:12

İzmir'de korkunç cinayet: Annesini öldürüp cesedini çuvalla balkona koydu

İzmir'de annesini öldürüp cesedini çuvalla balkona bıraktığı iddia edilen Kazak kız yakalandı

İzmir'de korkunç cinayet: Annesini öldürüp cesedini çuvalla balkona koydu
izmir,,cinayet,,ölüm,

İzmir’de Kazakistan uyruklu bir kız annesini bıçakla öldürdü. Cesedini ise çuvalla balkona koyan kız yakalandı.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ, CESEDİNİ ÇUVALA KOYDU

Korkunç olay Buca İlçesinde yaşandı. Kazakistan uyruklu E.A. ile 55 yaşındaki annesi Gülistan Aidorova 3 katlı bir binanın giriş katında oturuyordu. Anne ve kızı arasında, kızının dini nikahlı eşi A.D. ile resmi nikah kıymak istemesi konusunda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce kız, annesini bıçakla öldürdü. Cesedi ise bir çuvala koyup balkona bıraktı.

İzmir'de korkunç cinayet: Annesini öldürüp cesedini çuvalla balkona koydu

KÖTÜ KOKU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Olaydan bir süre sonra kızın dini nikahlı eşi A.D ve arkadaşları misafirliğe geldi. Misafirler evin odasından gelen kötü kokuyu fark edince annesini öldüren kızın dini nikahlı eşi odaya girmek istedi. Odanın kilitli olduğunu gören adam evin arka kısmına gitti. Balkonda bulunan çuvalı açan adam, dini nikahlı eşinin annesi Aidorova'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Ardından durumu üst katta oturan babasına haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aidorova'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polisler 3 çocuk annesi E.A. ile dini nikahlı eşini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...