Tgrt Haber
02 May 2022 15:27 - Güncelleme : 02 May 2022 15:30

İzmir’de nişanlısını öldüren kadın intihar etti

İzmir’de nişanlısıyla ayrılma aşamasında olduğu iddia edilen Damla Akyıldız, nişanlısını öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

İzmir’de nişanlısını öldüren kadın intihar etti

İzmir’in Dikili ilçesinde meydana gelen olayda nişanlı oldukları iddia edilen çift Damla Akyıldız (37) ve Mustafa Burçin Akı’nın (49), 2 gündür kayıp oldukları öğrenildi.  Akrabalar durumdan şüphelenerek ekipleri aradı. Jandarma ekipleri, Karşıyaka ilçesinde bulunan kuru temizleme firmasında çalışan Mustafa Burçin Akı’nın 2 gün önce iş yerinden çıkıp nişanlısı ile birlikte Çandarlı’da kiraladıkları eve gittiğini tespit etti. İddiaya göre, ayrılma aşamasında olan çift evde tartışmaya başladı.

AYNI TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ

Tartışmanın büyümesiyle Damla Akyıldız, evde bulunan av tüfeği ile nişanlısı Mustafa Burçin Akı’yı vücudundan ve başından vurdu. Akyıldız daha sonra aynı tüfekle intihar etti. Savcının incelemesinin ardından Akyıldız ve Akı’nın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Çiftin cenazelerinin yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındığı öğrenildi.

İzmir’de nişanlısını öldüren kadın intihar etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...