Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Temmuz 2019 09:16

İzmir'de yıldırım düştü: 2 ölü

İzmir'in Kınık ilçesinde, 47 yaşındaki Bayram Türkmen ile ve 14 yaşındaki kızı Tülin Türkmen, yıldırım düşmesi sonucu hayatlarını kaybettiler.

İzmir'de yıldırım düştü: 2 ölü
izmir,,yıldırım,,tütün,,ölüm,

İzmir'in Kınık ilçesinde, etkili olan sağanak yağış nedeniyle tütünlerinin ıslanmasını önlemek isteyen baba ve kızı yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

TÜTÜNLERİNİ KURTARMAK İSTEDİLER

Olay, saat 02.00 sıralarında kırsal Hamzalı Mahallesi Su Deposu mevkiinde meydana geldi.

Geçimini tütüncülük yaparak sağlayan 3 çocuk babası Bayram Türkmen, ilçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle kurutmak için beklediği tütünlerinin üzerini örtmek için yaşadıkları barakadan çıktı.

AMBULANS ÇAMURA SAPLANDI

Yanına kızı Tülin Türkmen'i de alan baba Türkmen, tütünlerin üzerini örtmek istedikleri sırada üzerlerine yıldırım düştü. Meydana gelen olay sonucu, Bayram Türkmen ve kızı Tülin Türkmen ağır yaralandı.

Olayı gören yakınları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İddiaya göre, olay yerine gelmeye çalışan sağlık ekiplerinin ambulansı çamura saplandı.

BABA VE KIZI KURTARILAMADI

Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ambulans çamurdan çıkartılırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları kontrolde Bayram Türkmen ve Tülin Türkmen'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Baba ve kızın cansız bedeni, Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...