Tgrt Haber
21 Temmuz 2021 20:38

İzmir’de yolcu otobüsü yandı

İzmir- Aydın otobanında belirlenemeyen bir nedenden dolayı yolcu otobüsünde yangın çıktı. Yolcular kısa sürede tahliye edilirken otobüs kullanılamaz hale geldi.

İzmir’de yolcu otobüsü yandı
izmir,,yolcu otobüsü,,yangın,

İzmir-Aydın otobanında meydana gelen olayda seyir halinde ilerleyen yolcu otobüsü, Torbalı sapağında henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Otobüs şoförü durumu fark ederek otobüsü emniyet şeridine çekti ve olası faciayı engelledi. Yolcular kısa sürede tahliye edilirken alevler kısa sürede bütün otobüsü sardı ve otobüs kullanılamaz hale geldi. Çevredeki vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı yangında yaralanan olmazken yangın çevredeki ağaçlara da sıçradı. Yanan ağaçlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE OTOMOBİL YANMIŞTI

Öte yandan dün 17.00 saatlerinde Aliağa ilçesi Bahçedere Mahallesi mevkiindeki Kuzey Ege Yolu Çandarlı istikametinde 45 HC 1617 plakalı otomobil de emniyeti şeridinde yandı. O anlar da vatandaşların cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.

İzmir’de yolcu otobüsü yandı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...