Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 20:26

İzmir'deki fırtına beton blokları yerinden söktü

Meteoroloji'nin günler öncesinde uyarılarda bulunduğu fırtına İzmir'i esir aldı. Sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, dalgalar sahilde bulunan yüzlerce kiloluk beton blokları yerinden söktü.

İzmir'deki fırtına beton blokları yerinden söktü
İzmir,Fırtına,Meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir'e yaptığı uyarıların ardından kentte sağanak yağış ve fırtına etkili oldu. Başta Urla ve çevre ilçelerde sağanak yağış ve fırtına etkisini gösterirken, kent merkezi de olumsuz koşullardan nasibini aldı.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, ÇATILAR UÇTU...

Fırtına, ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Çatı uçması nedeniyle bir araçta hasar meydana geldi. İzmir Kordon'da da yine sağanak yağış ve fırtınayla deniz seviyesi yükseldi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz seferleri geçici olarak durduruldu.

BETON BLOKLARI YERİNDEN SÖKTÜ

Fırtına sebebiyle deniz seviyesini yükselirken, oluşan dalgalar sahil bandından bulunan yüzlerce kiloluk beton blokları yerinden kaldırdı. Cumhuriyet Meydanı'nda bazı ağaçların dalları koparken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent genelinde çalışmalarını sürdürdü.

İZMİR İÇİN 4 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İzmir'deki fırtına beton blokları yerinden söktü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...