Tgrt Haber
09 Haziran 2021 13:47

Jozefin ninenin Erdoğan sevgisi

Hatay'da kanser hastası 88 yaşındaki Jozefin Hurioğlu'nun tek hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek. Hastanedeki yatağında Erdoğan’ın fotoğrafını yanından ayırmayan Jozefin nine, "seni çok seviyorum, sonuna kadar seviyorum. 2023" diyerek rabia işareti yaptı.

Jozefin ninenin Erdoğan sevgisi
josefin nine,,hatay,,erdoğan,

88 yaşındaki kanser hastası Josefin nine, Cumhurbaşkanı Erdoğan' a sevgisini “Seninle yaşıyorum seni seviyorum. Sonuna kadar seviyorum” sözleriyle dile getirdi.

Hastanedeki yatağında, Erdoğan'ın fotoğrafını yanından ayırmayan Jozefin nine, “2023" diyerek Rabia işareti yaptı.

Jozefin ninenin Erdoğan sevgisi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Jozefin Hurioğlu, 9 yıl önce eşini kaybettikten sonra oğlu Yusuf Hurioğlu'nun yanında kalmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir sevgi duyan Jozefin nine, sağlık durumu iyiyken sesini duyurmak ve görüşmek için cep telefonu kamerasıyla bir video çektirdi.

TEK İSTEĞİ ÖLMEDEN ÖNCE ERDOĞAN'I GÖRMEK

Yanında Erdoğan'ın posteri bulunan Jozefin nine videoda, "Seni görmek istiyorum. Seni çok seviyorum. Ölmeden evvel görmek istiyorum" diyor.

Üç aydan beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmak istediklerini belirten Yusuf Hurioğlu, “Bir türlü ulaşamadık. Belki siz vesile olursunuz. Bu sayede kendisine ulaşırız” dedi. Hurioğlu, “Annem cumhurbaşkanımızı her gördüğünde televizyonlarda heyecanlı olarak ayağa kalkıp 'ya habibi ya habibi' der. Yani çok sevdiği anlamında” dedi.

Jozefin ninenin Erdoğan sevgisiJozefin nine, Erdoğan'ın fotoğrafını biran olsun başucundan ayırmıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...