Tgrt Haber
15 Ekim 2021 11:43

Kaçmak isteyen sürücü polisi sürükledi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir sürücü trafik kontrolünden kaçmaya çalıştı. Onu durdurmaya çalışan polis sürüklendi. Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaçmak isteyen sürücü polisi sürükledi
kocaeli,,izmit,,kaza,,polis,

Kocaeli’de trafik kontrolünden kaçan otomobili durdurmak isteyen polis araçla birlikte sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı. 

Olay dün İzmit ilçesinde Ömer Türkçakal bulvarında yaşandı. Trafik uygulaması yapan trafik polisleri, bir otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak isteyen trafik polislerinin belgelerini istediği sürücü aniden gaza bastı. Kontrol noktasından kaçmaya başladı. Otomobili durdurmak için aracın kapısına tutunan trafik polisi ise araçla sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

Vücudunda kırıklar olan polis, hastaneye kaldırıldı. Araç, 4 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulundu. Kaçan sürücüyü yakalama çalışmaları sürüyor. Zanlının kaçarken otomobilin camından attığı uyuşturucu madde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...