Tgrt Haber
27 Aralık 2021 17:15

'Kadıköy metrosunda bıçaklı saldırı' olayında yeni gelişme: Tutukluluğu devam edecek

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kendisini uyaran bir kadına hakaret ve tehditler eşliğinde bıçak sallayan Emrah Yılmaz hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

'Kadıköy metrosunda bıçaklı saldırı' olayında yeni gelişme: Tutukluluğu devam edecek
emrah yıldırım,metro,bıçaklı saldırı

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tarıştığı anne ile kızına bıçak çekerek tehdit, hakaret ve küfürler savuran Emrah Yılmaz'ın tutukluluk incelemesi tamamlandı. Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

3 FARKLI SUÇTAN TUTUKLANDI

Kadıköy-Tavşantepe seferi yapan metroda 24 Kasım 2021 tarihinde tartıştığı Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Mihdiye Damgacı’ya bıçak çekerek, tehdit ve hakaretler savuran Emrah Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece 'silahla tehdit', 'halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit' ve 'basit yaralamaya teşebbüs' suçlarından tutuklanmıştı.

"KARŞI TARAFIN KIŞKIRTMASIYLA OLDU"

Soruşturmayı yürüten savcılık, aylık tutukluluk incelemesi için dosyayı Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği’ne göndererek, şüpheli Emrah Yılmaz'ın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya bağlanan şüpheli Emrah Yılmaz savunmasında, “Eski beyanlarımı tekrar ederim. Yaptığım olaydan pişmanım. Olay karşı tarafın kışkırtmasıyla bu duruma gelmiştir. Herhangi bir kasıt yoktur” diyerek tahliyesini istedi.

TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK

Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin tutukluluk halinin devamına yönelik talebi kabul etti. Şüpheli Emrah Y.’nin üzerine atılı suçu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunması, kaçma şüphesi, delillerin toplanmamış oluşu, ölçülülük ilkesi, cezanın alt ve üst limiti ve tutuklu kalınan süreyi göz önünde bulundurarak şüpheli Emrah Y.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...