Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2020 15:18

Kadıköy’de korkunç cinayet!

Kadıköy’de bir evde bulunan 4 kişi arasında gece saatlerinde çıkan tartışma cinayetle sonlandı.

Kadıköy’de korkunç cinayet!
Kadıköy,cinayet

Kadıköy Fikirtepe’de yaşanan olayda, iddiaya göre dün gece saatlerinde 3 kişi, bir eve girerek burada oturan arkadaşlarıyla bir araya geldi. 4 kişinin bulunduğu evde gece saatlerinde çıkan gürültü ve kavga sesleri mahalle sakinleri tarafından duyuldu.

Bir mahalle sakininin iddiasına göre gece saat 03.00 sıralarında evden çıkan iki kişi, “Fatih kaçalım, başımıza bela alacağız” diyerek oradan uzaklaştı. Olayın yaşandığı evin sahibi, öğle saatlerinde evden çıkan kiracısını yaralı ve kanlar içerisinde gördü. Kiracısıyla bir süre sohbet eden ev sahibi, daha sonra şüphe üzerine eve girince yerde kanlar içerisinde yatan şahsı gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin yaptığı çalışmada ölen şahsın vücudunda darp ve kesik izleri olduğu, üzerinden kimlik çıkmadığı tespit edildi. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Kadıköy’de korkunç cinayet!

Eve girince cesetle karşılaşan ev sahibi, “Dün gece olmuş. Üstteki komşu söyledi bana. 12 gibi sokakta kiracımı gördüm. Kaşı gözü patlaktı, üstü başı kanlıydı. Beni Kadıköy’e bırak dedi, bırakmadım kendisini. Dairenin pencereleri kapalıydı şüphelendim. Bağırdım açmadı. Kapıyı itekledim içeri girdim baktım içeride biri yatıyor. Polisi aradım. Alkol almışlar gece birbirlerine girmişler” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...