Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 May 2021 11:09

Kadın doktoru eşini işkenceyle öldüren koca tutuklandı

Türkiye'deki kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez eşi tarafından öldürülen kişi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Zeynep Erdoğan oldu. Erdoğan, sekiz aylık kocası tarafından işkence edilerek öldürülmüştü... Cani koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın doktoru eşini işkenceyle öldüren koca tutuklandı
ankara,cinayet

Doktor eşini ve üvey oğlunu bağlayarak önce işkence eden sonrada kadını öldüren o koca tutuklandı.

NE OLMUŞTU?
Ankara’da yaşayan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Zeynep Erdoğan ve eşi Mehmet Erdoğan cumartesi sabaha karşı bilinmeyen bir nedenden tartışma başladı. Mehmet Erdoğan, 47 yaşındaki eşi ve 14 yaşındaki üvey oğlunun ellerini bağlayıp ardından işkenceye başladı.

Bir süre devam eden işkencenin ardından doktor Erdoğan’ı beş yerinden bıçaklayıp kaçtı. Elleri bağlı biçimde evdeki dehşete tanık olan 14 yaşındaki çocuksa kendi imkanları ile dışarı çıkmayı başardı.

Eve gelen ekipler kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Oğlu ise beyin kanaması teşhisi ile hastaneye kaldırıldı.

47 yaşındaki zanlının peşine düşen polis kısa süre sonra onu Ümitköy'de arabasının içinde yakaladı.

Emniyete sevk edilen Mehmet Erdoğan, ilk ifadesinde eşinin kendisine sürekli "senden daha yakışıklı birini bulacağım" dediği için cinayeti işlediğini öne sürdü.

Adliyeye sevk edilen zanlı Zeynep Erdoğan’ın oğluna işkence yapmadığını, annesini o halde görmesin diye odaya kapattığını iddia etti.

TUTUKLANDI
Katil zanlısı kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...