Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2020 00:03

Kadın kıyafetleri giydirilen damat sağlık çalışanlarına baklava ikram etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğün merasiminin ardından pandemi kurallarına dikkat edilerek kadın elbisesi giydirilen damat, sağlık çalışanlarına baklava ikram etti.

Kadın kıyafetleri giydirilen damat sağlık çalışanlarına baklava ikram etti
bursa,,inegöl,

İnegöl’de dünyaevine giren Sedat Güzel’in arkadaşları, pandemi nedeniyle damada düğün eziyeti yapamadıkları için farklı bir yol izlediler. Damada kadın kıyafetleri giydiren arkadaşları, düğünün hemen ardından soluğu İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde aldılar. Bir müddet sağlık çalışanları ve vatandaşlar arasında kadın kıyafetleri ile yürüyen damat Sedat Güzel, daha sonra sağlık çalışanlarına ikramlarda bulundu. Vatandaşların kahkahaları eşliğinde baklava ikram eden Güzel, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Pandemi nedeniyle eziyet olarak farklı bir yola başvurduklarını belirten damadın sağdıcı Mücahit Ungan, "Bugün arkadaşımızın düğün cemiyeti vardı. Kıymetli sağlıkçılarımızı düşünerek kendilerine baklava ikram etmek istedik. Kendilerine sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...