Tgrt Haber
28 May 2021 12:36

Kadına şiddeti film izler gibi izlediler

Manisa’da bir kişi eski eşini sokak ortasında öldüresiye dövdüğü anlar cep telefonuyla an be an kaydedildi.

Kadına şiddeti film izler gibi izlediler
şiddet,manisa

Yaşanan şiddet olayında, kadına şiddet uygulandığı anda bir iş yerinin önünde oturan iki kişinin de olay görmezden gelmesi pes dedirtti. Olay, Manisa’nın Aynıali Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre O.Ö. (29) ile eski eşi A.E. (22) isimli kadın sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.Ö., eski eşi A.E.’yi sokak ortasında yumruklamaya başladı. Uzun süre O.Ö.’nün darbelerine maruz kalan A.E. daha fazla dayanamayarak yere düştü. Talihsiz kadının yere düşmesine aldırmayan O.Ö., vicdansızca kadını yerde tekmelemeye başladı. Uzun süre O.Ö.’nün darbelerine maruz kalan A.E. tüm çabalarına rağmen kendini kurtaramadı.

ÇEVREDEKİLER HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ İZLEDİ

Öte yandan balkondaki bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydettiği görüntülerde O.Ö.’nün, A.E.’yi tekme tokat dövdüğü sırada bazı vatandaşlar hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp geçerken, bir iş yerinin önünde oturan iki kişinin de duyarsızca olaya sırtlarını dönmesi dikkat çekti.

Durumun bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede O.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen O.Ö.’nün ifadesinin alınmasına devam ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...