Tgrt Haber
12 Haziran 2021 18:16

Kadir Şeker’in kurtarmaya çalıştığı kadının kız kardeşi tutuklandı

Konya'da Kadir Şeker'in şiddet gördüğünü düşünerek kurtarmak istediği, bu sırada yaşanan kavgada erkek arkadaşının ölümüne neden olduğu Ayşe Dırla, uyuşturucu ticaretinden tutuklanmıştı. Ayşe Dırla’nın ardından, 3 kilo eroinle yakalanan Dırla'nın kız kardeşi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadir Şeker’in kurtarmaya çalıştığı kadının kız kardeşi tutuklandı
kadir şeker,cinayet,uyuşturucu ticareti

Darbedilen kadını kurtarmak isterken, kadının erkek arkadaşının ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan Kadir Şeker, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Kadir Şeker'in kurtarmak istediği darbedilen Ayşe Dırla, daha sonra uyuşturucu ticareti gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dırla'nın kız kardeşi de 3 kilo eroinle yakalandı.

UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN TUTUKLANMIŞTI

Konya’da parkta kız arkadaşına şiddet gösterdiği iddia edilen Özgür Duran’a, Kadir Şeker engel olmak istedi. Duran müdahale ettiği sırada yaşanan boğuşmada bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker, tutuklanarak cezaevine gönderdildi. Şeker'in kurtarmaya çalıştığı Ayşe Dırla’nın uyuşturucu ticaretinden tutuklandı, ardından kız kardeşinin bulunduğu araçtan da uyuşturucu madde çıktı.

KIZ KARDEŞİ DE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin çalışmalarında yapılan operasyonda oto kurtarma çekici olan bir araçta yapılan aramada 3 kilo eroin ele geçirildi. Araçta bulunan Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla ve Erdal Güneş gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ticari yapmak suçundan adliyeye sevk edilen Fiden Dırla ve Erdal Güneş çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...