Tgrt Haber
29 Kasım 2021 18:48

Kafenin tentesi araçların üzerine uçtu: Canımızı zor kurtardık

İstanbul'da etkisi sürdüren şiddetli lodos çok sayıda ilçede yıkıma neden oldu. Bağcılar'da da bir site içerisinde bulunan kafenin tentesi, park halindeki araçların üstüne uçtu. Olay sırasında otoparkta bulunan 4 kişi, kaçarak canını kurtardı. Dehşet anları kameraya yansıdı. Olay anının tanıklarından Zakir Yeşiltepe, yaşadığı korkuyu canımızı zor kurtardık diye anlattı.

Kafenin tentesi araçların üzerine uçtu: Canımızı zor kurtardık
Bağcılar,fırtına,lodos,yağış

İstanbul'da şiddetli lodos vatandaşlara zor anlar yaşattı. Birçok binanın çatısı uçtu, elektrik direkleri devrildi. Akılalmaz bir kaza da Bağcılar'da meydana geldi.

Bağcılar'ın Göztepe mahallesindeki bir kafenin tentesi, etkili olan rüzgar nedeniyle devrildi. Olayda yaralanan 3 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tentenin devrildiği alanda yer alan bir oto galeri firmasındaki araçlar da zarar gördü.

KENDİ CANIMIZI ZOR KURTARDIK

Oto galeri işletmecisi Zakir Yeşiltepe, kazadan son anda kurtulduklarını belirterek, "O sırada arabanın başındaydım, arabaları kurtarmaya çalıştık ama tente birden uçtu. Kendi canımızı son anda kurtardık. Bizim galerideki 5 aracımız hasar gördü. İtfaiyenin gelip tenteyi kaldırmasını bekliyoruz." dedi.

Öte yandan olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...