Tgrt Haber
19 Şubat 2021 12:00

Kağıt toplayıcıları arasında kavga

Esenyurt’ta kağıt toplayıcıları arasında yaşanan kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kavgada taş ve sopaların kullanıldığı görüldü.

Kağıt toplayıcıları arasında kavga
Esenyurt

Olay dün akşam saatlerinde Orhangazi Mahallesi 1659’uncu sokakta meydana gelmişti. Yabancı uyruklu kağıt toplayıcıları arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi yaralanmıştı.
Taş ve sopaların kullanıldığı kavga, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde tarafların ellerinde sopalarla birbirlerine doğru koşması ve yaşanan darp anları yer aldı.
Olay sonrası harekete geçen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Çalışma neticesinde aralarında 3 yaralının da bulunduğu toplam 20 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü mahkemeye sevk edilirken, 17'si ise sınır dışı edilmek üzere göç idaresine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...