Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2021 09:53

Kağıthane'de kasa çalan kadın hırsızın azmi haltercileri aratmadı

Kağıthane'de bir evdeki içi para dolu çelik kasayı çalmak isteyen kadın hırsız, kucakladığı kasayla birlikte yere yuvarlanmasına aldırış etmedi. Yeniden kalkıp zar zor kasayı taşıyan kadın, hırsızlık için aynı yere dönünce polis ekiplerince yakalandı.

Kağıthane'de kasa çalan kadın hırsızın azmi haltercileri aratmadı
kağıthane,kadın hırsız,halterci,kasa

İstanbul Kağıthane’de girdiği bir evde para kasasını çalmak isteyen hırsız, kasayı kaldırmaya gücü yetmeyince yere düştü. Ayağa kalkıp sakatlanmayı göze alarak yeniden kucakladığı kasayı götüren şüpheli, aynı siteye başka bir hırsızlık için dönünce polis ekipelri tarafından yakalandı. Zanlının 68 adet suç kaydı olduğu ve 30 suçtan firari olarak arandığı ortaya çıkan kadın adliyeye sevk edildi.

Kağıthane Megakent'te yaşanan hırsızlık olaylarının ardından Polis Merkezi Amirlikleri, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatıyla suçları aydınlatmada daha etkin ve aktif hale getirildi. Bu kapsamda Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabad Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma Büro ekipleri, Kağıthane Hamidiye Mahallesi‘nde önceki hafta Pazartesi günü meydana gelen bir ilginç bir hırsızlık olayını aydınlattı. Edinilen bilgiye göre, Hasan Ş. isimli şahsın evini gözüne kestiren kadın hırsızlar, şahsın evde çıkacağı anı beklemeye başladı. Hasan Ş.’nin evden çıktığını gören iki kadın hırsız, eve girerek gardıropta, içinde 12 bin Euro, 35 bin dolar ve bir miktar altın bulunan çelik kasayı çalarak evden çıkmaya çalıştı.

DÜŞE KALKA GÖTÜRDÜ

Kasayı güçlükle binadan aşağıya indiren hırsızlardan bir tanesi, kasayı kucaklayarak götürmek istedi. Arkadaşı kapıyı açarken, kadın hırsız ise sakatlanma pahasına kasayı kucağına aldı. Bu sırada kasanın ağırlığından dolayı dengesini kaybederek yere düşen zanlı, buna rağmen ayağa kalkarak kasayı tekrar kucağına alıp binanın bahçesinden çıkarak kayıplara karıştı.

TAKSİDEN BOŞ BİR TARLADA İNMİŞLER

Ev sahibi Hasan Ş. eve gelip gardırobu açınca, kasanın yerinde olmadığını fark ederek hayatını şokunu yaşadı. Neye uğradığını şaşıran Hasan Ş. hemen polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabad Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma Büro ekipleri, şahısların kimliklerini belirlemek için güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızların ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtıklarını ve Başakşehir Şahintepe Mahallesinde boş bir tarlanın olduğu yerde indiklerini tespit etti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Güvenlik kamerası incelemeleri sırasında hırsızların aynı siteye tekrardan geldiklerini belirleyen polis ekipleri, sitenin önünde beklemeye başladı. Hırsızların tekrar eve girmeye çalıştığı sırada harekete geçen polis ekipleri, hırsızları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen hırsızların Pınar U. ve Fatma F. olduğu tespit edildi. Emniyet kayıtlarında P.U.’nun 68 adet suç kaydının olduğu 30 suçtan da faili firar olarak arandığı belirlendi. Hırsızların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kağıthane'de kasa çalan kadın hırsızın azmi haltercileri aratmadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...