Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 09:01

Kağıthane'de korkutan yangın: 6 katlı plastik fabrikası alev aldı

İstanbul Kağıthane'de bulunan 6 katlı bir fabrikanın giriş katında meydana gelen yangın, kısa süreli paniğe sebep oldu. 1 saatlik çalışma sonucunda söndürülen yangında bir itfaiye eri hafif yaralandı.

Kağıthane'de korkutan yangın: 6 katlı plastik fabrikası alev aldı
kağıthane,,yangın,,fabrika,,plastik fabrikası,

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bulunan bir plastik fabrikasında, sabahın ilk saatlerinde yangın çıktı. 6 katlı fabrikanın giriş katında meydana gelen yangın sebebiyle bölge kısa sürede dumanla kaplanırken yangın alanına sevk edilen çok sayıda ifaiye ekibinin mücadelesi sonucunda alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

Saat 05:45 sıralarında, Kağıthane'ye bağlı Yeşilce Mahallesi Durgun Sokak'ta bulunan 6 katlı, plastik imalatı yapılan bir fabrikada meydana gelen yangın, bölgedeki vatandaşlarda paniğe neden oldu. Alınan bilgiye göre, fabrikanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

SOĞUTMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Haberi alan işyeri sahipleri fabrikanın önüne geldi. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri hafif şekilde yaralanırken fabrikadaki yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri fabrikada soğutma çalışması başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...