Tgrt Haber
24 Haziran 2021 08:14

O kahraman konuştu: Bacak değil canımız feda

Kuzey Irak'ta teröristlerin drone’dan attığı bombayı bacaklarının arasına sıkıştırarak arkadaşlarına siper olan Afyonkarahisarlı uzman çavuş Yusuf Yayla İHA’ya konuştu: Gururluyum. Bacağım bu vatana ve millete feda olsun.

O kahraman konuştu: Bacak değil canımız feda
yusuf yayla,,mehmetçik,,kuzey ırak,

Kuzey Irak’ta teröristlerin droneli saldırısında atılan bombayı fark ederek diğer silah arkadaşları zarar görmesin diye bacaklarının arasında sıkıştırarak patlatan ve vatan için bir ayağını feda eden Uzman Çavuş Yusuf Yayla İHA’ya konuştu.

Kahraman uzman çavuş “Vatan sağ olsun söyleyecek başka söz yok. Gururluyum, peygamberlikten sonra en büyük mertebe şehitlik ve gazilik Allah’ta bizlere gaziliği nasip etti çok şükür. Bu vatana sadece bacağımız değil canımız feda olsun” dedi.

O kahraman konuştu: Bacak değil canımız feda

Yayla’nın, Jandarma Özel Harekât’tan uzman çavuş olarak emekli olan babası İlyas Yayla da, oğlunun bacağının kopmasına üzüldüğünü, ama ömür boyu gazilik bir unvanının da gururunu taşıyacaklarını kaydetti. 23 yıl terörle mücadelede hizmet verdiğini kaydeden Yayla, şunları kaydetti: Bundan önce böyle acılar ben de yaşadım ve birçok arkadaşımın başında refakatçi kaldım. Şimdi evladımın başında kalıp onu ayağa kaldıracağım. Allah’a şükür kendisi sağ, en azından sarılabileceğimiz bir evladımız var

O kahraman konuştu: Bacak değil canımız feda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...