Tgrt Haber
07 Eylül 2021 12:01

Kahreden olay! Kazada ölen kişinin telefonunu açamadılar

Gaziantep'te, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki aydınlatma direğine çarpan otomobilin ikiye ayrılması sonucu meydana gelen feci kaza 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Kaza sonucu hayatını kaybedenlerden birinin çalan telefonuna kimse cevap veremedi.

Kahreden olay! Kazada ölen kişinin telefonunu açamadılar
Kaza,,Gaziantep,,Tofaş,

Gaziantep'te seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen Tofaş marka aracın sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce refüje çıktı, sonra aydınlatma direğine çarparak ikiye ayrıldı Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk değerlendirmede araçta bulunan Ali Eren P. (23) ile Kadir G.'nin (25) hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri, kazada ağır yaralanan diğer iki kişiyi ise hastaneye kaldırdı.

ZİL SESİ YÜREKLERİ SIZLATTI

Çalan telefonu kimse açamadı, çalan müzik yürekleri sızlattı Otomobilin ikiye ayrılması sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybedenlerden birinin çalan telefonuna ise kimse cevap veremedi. Örtü altındaki cenazenin cebinde bulunan telefonun, "Öl desen Ölmez miydim" diye çalması ise yürekleri sızlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...