Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2021 09:11

Kahreden olay: Oğluyla tartıştı, hayatını kaybetti

İzmir’de, oğluyla tartışan kadın fenalık geçirerek hayatını kaybetti. Cama yumruk atarak yaralanan kadının oğlu ise hastanedeki tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kahreden olay: Oğluyla tartıştı, hayatını kaybetti
İzmir,tartışma,,kavga,,boşanma aşaması

Olay, sabaha karşı İzmir'de meydana geldi. Ayrı yaşadığı eşi C.K. ile boşanma aşamasında olan Ülviye Kuru(55) ile birlikte yaşadığı oğlu S.K. (28) arasında tartışma çıktı.

OĞLU BAŞUCUNDA BEKLEDİ

Tartışma seslerini duyan bina sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler dairenin kapı girişinde Ülviye Kuru’yu yerde hareketsiz halde, oğlunu ise başucunda beklerken buldu.

Bu sırada polisleri gören S.K., sinir krizi geçirmesi sonucu daire içerisinde cama yumruk atarak elinden yaralandı. Ekipler tarafından adrese acil sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince polis eşliğinde şüpheli S.K., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Adrese gelen diğer sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ise Ülviye Kuru’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay Yeri İnceleme (OYİ) ve savcının incelemesinin ardından Ülviye Kuru’nun cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eşinin hayatını kaybettiğini duyarak olay yerine gelen C.K., sinir krizi geçirirken, hastanede tedavisi tamamlanan S.K., ise gözaltına alındı. Öte yandan, S.K’nin babasını arayarak annesi ile tartıştığını söylediği ileri sürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...