Tgrt Haber
16 Ağustos 2021 17:06

Gebze'de dehşet: Kameradan izlediği baba ve kızı gelince katliam yaptı

Kocaeli'de daha önce aralarında çıkan husumet nedeniyle davalık olduğu komşusunu ve kızını kameradan izleyen Hakan Y., baba kızı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Hakan Y.'nin psikolojik sorunları olduğu ve yaşadığı apartmanda komşularına sık sık sorun çıkardığı öğrenildi.

Gebze'de dehşet: Kameradan izlediği baba ve kızı gelince katliam yaptı
kocaeli,gebze,baba kız,katliam,komşu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda, davalık oldukları bilinen iki aile arasındaki kavga, faciaya dönüştü. Komşularını bina kamerasından izleyip geldiklerini gören Tülay Y. ve oğlu Hakan Y., ellerindeki bıçaklarla koşarak dışarı çıkıp sokak ortasında baba kızı öldürdü. Yaşanan katliamın ardından adliyeye sevk edilen zanlılar hakkında komşuları, psikolojik sıkıntıları olduğunu ve apartman sakinlerine sık sık sıkıntı çıkardığını ifade etti.

KAMERADAN TAKİP ETTİLER

Dün saat 16.00 sıralarında, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 644. Sokak'da meydana gelen olayda, daha önceden aralarında yaşanan husumet neticesinde davalık oldukları öğrenilen iki aile karşı karşıya geldi. Tülay Y. ve oğlu Hakan Y., apartmandaki kameradan husumetli oldukları Mustafa Avcı eşi Fatma Avcı çocukları Ebru ve Ahmet Avcı'nın marketten binaya girmek üzere olduklarını görünce ellerinde bıçaklarla dışarı çıktılar.

 

BABA OLAY YERİNDE, KIZI HASTANEDE ÖLDÜ

Sokakta karşılaşan iki aile arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Tülay Y. ve Hakan Y., ellerindeki bıçaklarla Mustafa Avcı ve ailesine saldırdı. Kavgada bıçakla yaralanan baba Mustafa Avcı olay yerinde, kızı Ebru Avcı ise tüm kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Gebze'de dehşet: Kameradan izlediği baba ve kızı gelince katliam yaptı

POLİS ATEŞ AÇINCA TESLİM OLDULAR

Olayın ardından sokak ortasında, bıçakladıkları komşularının başında ellerinde bıçakla bekleyen anne ve oğlu ise polisin havaya ateş açmasının ardından bıçaklarını yola bırakarak teslim oldular. Gözaltına alınan Tülay Y. ve oğlu Hakan Y., emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Saldırgan anne ve oğlunun binada tüm komşuları ile problem yaşadığı, sürekli tartıştığı komşularından olan Avcı ailesi ile de yaşadıkları husumet sebebiyle davalık oldukları iddia edildi.

Olayda yaralanan Fatma Avcı ve oğlu Ahmet Avcı’nın ise hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Gebze'de dehşet: Kameradan izlediği baba ve kızı gelince katliam yaptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...