Tgrt Haber
23 Ağustos 2021 16:10

Kamyonun altına alan kadın öldü, torunu yara almadan kurtuldu

Denizli’de bindikleri aracının arıza yapması sonucu emniyet şeridinde bekleme yapan kadın ve torunu, freni patlayan kamyon altına aldı. Kadının hayatını kaybettiği kaza, 10 yaşındaki torunu yara almadan kurtuldu.

Kamyonun altına alan kadın öldü, torunu yara almadan kurtuldu
Denizli,,trafik kazası

Denizli’de bindikleri aracın arıza yapması nedeniyle emniyet şeridinde beklemye başlayan kadın ve torunu kayonun altında kaldı. Kaza sonucu kadın hayatını kaybederken, 10 yaşındaki torunu zarar görmeden kurtuldu.

Dün akşam saatlerinde Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde; Hatice Nitelik ve 10 yaşındaki torununun içinde bulunduğu araç, arıza yapması sonucu emniyet şeridinde durdu. Bu sırada freni patlayan bir kamyon da, aynı yönde ilerlerken emniyet şeridine yanaştı.

KAMYONUN ALTINDA KALDILAR

Otomobilden çıkan Hatice Nitelik ve torunu süratle ilerleyen kamyonun altında kaldı. Kaza sonrası yardıma koşan vatandaşlar, yara almayan çocuğu kamyonun altından kurtardı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Hatice Nitelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Otopsi için morga kaldırılan Nitelik’in cenazesi Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesinde toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...