Tgrt Haber
15 May 2022 17:35 - Güncelleme : 15 May 2022 17:52

7 yaşındaki çocuk ölümden son anda kurtarıldı

Adana'da 7 yaşındaki bir çocuk sulama kanalının yanında gördüğü sopayı almak isterken kanala düştü. Bağırışlar üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler, çocuğu ölümden son anda kurtardı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adana,Çocuk,Kurtarma

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan 7 yaşındaki Muhammet Söğüt, bir arkadaşı ile birlikte sulama kanalının yanına geldi. Sulama kanalının yanında gördüğü sopayı almak için yaklaşan Söğüt, dengesini kaybederek kanala düştü.

Söğüt'ün kanala düştüğünü gören arkadaşı, çığlık atarak yardım isterdi. Bağırışları duyan çevredeki vatandaşlar Söğüt'ü bulmak için kanala atladı ama bir sonuç alamadılar. Vatandaşlar bir taraftan da polise ve sula altı ekiplerine haber verdi.

BİR ANNENİN ACI BEKLEYİŞİ

Çocuklarının sulama kanalında kaybolduğunu öğrenen aile de kanal kenarına gelerek arama çalışmalarına katıldı. Anne Leyla Söğüt de bir umutla kanal kenarında çocuklarını aradı.

KANAL DÜŞEN ÇOCUK KURTARILDI

Ekipler tarafından yapılan ara çalışmaları sonrası 7 yaşındaki Muhammet Söğüt, bir sürü sonra bulanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...