Tgrt Haber
18 Ocak 2022 12:10

Yoğun kar nedeniyle kapanan Bursa-Ankara karayolu açıldı

Son dakika haberi: Bursa Ankara arasında kısa süreli kapanan trafik, ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı.

Yoğun kar nedeniyle kapanan Bursa-Ankara karayolu açıldı
Bursa,ankara,kar,karayol,ulaşım

Türkiye’nin soğuk havaya teslim olduğu bugünlerde birçok il kar nedeniyle beyaz perdeye büründü. Etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde yüz yüze eğitime ara verildi. 

UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Bursa'yı Ankara'ya bağlayan karayolun Kestel ilçesi Ümitalan Mevkisi'nde yoğun kar yağışı sebebiyle trafik çift yönlü kapandı. Karayolları ve trafik ekiplerinin çalışmasıyla yol çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

BALO DAĞI'NDA TIR GEÇİŞLERİNE İZİN YOK 

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, yoğun kar yağışı nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişine müsaade edilmiyor. Trafik ekipleri, Bolu Dağı'nın Elmalık ve Kaynaşlı mevkisinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolun ulaşıma kapanmaması için kontrol noktası oluşturdu. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde, ağır tonajlı tırların İstanbul ve Ankara istikametlerine gidişlerine izin verilmiyor. Ağır tonajlı tırlar ve kamyonlar, yol güzergahlarında bulunan park alanlarına yönlendiriliyor. Karayolları ekipleri, kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı bölgede karla mücadele çalışması yürütüyor.

Yoğun kar nedeniyle kapanan Bursa-Ankara karayolu açıldı

Yoğun kar nedeniyle kapanan Bursa-Ankara karayolu açıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...