Tgrt Haber
14 Ağustos 2020 07:55 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

Karaman'daki uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı

Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3'ü kadın 11 zanlı tutuklandı.

Karaman'daki uyuşturucu operasyonunda 11 kişi tutuklandı
karaman

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturcu ticareti yaptığı iddia edilen kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Yaklaşık 6 ay boyunca sürdürülen çalışmada şebeke üyelerinin, piyasaya sahte para sürme, hırsızlık ve resmi belgede sahtecilik de yaptıkları tespit edildi.

Delillerin toplanmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda 3'ü kadın 14 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde, 1550 uyuşturucu hap, 2 doktor kaşesi, reçeteler, 52 bin 600 lira ve bir miktar esrar ile eroin ele geçirildi.

Şüphelilerden 2'si ifadelerinin ardından salıverildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan, 3'ü kadın 11'i nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Bir zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...