Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2021 14:11

Karantinayı delip cenazeye giden aile cezadan kurtulamadı

Kırıkkale'de Kovid-19 testi pozitif olan kadın ve temaslı eşi cenaze törenine katıldı. İhbar üzerine polis ekiplerinin para cezası verdiği çift yeniden karantinaya alındı.

Karantinayı delip cenazeye giden aile cezadan kurtulamadı
koronavirüs,karantina,ceza

Sağlık ekipleri koronavirüse karşı canla başla mücadele ederken, virüse karşı gerekli hassasiyeti göstermeyenlerin varlığı bu mücadeleyi olumsuz etkiliyor. O vakalardan biri Kırıkkale'de yaşandı.

'SAYGISIZ'LAR CEZADAN KURTULAMADI

Kovid-19 testi pozitif çıkan Zöhre Saygısız ve temaslı eşi Emre Saygısız, yakınlarının cenaze törenine katıldı. İhbar üzerine İl Salgın Denetim Merkezi ve polis ekipleri, Güzeltepe Mahallesi'nde ikamet eden çiftin evine gitti ancak çifti yerinde bulamadı. Polislerin iletişime geçmesiyle aile bireyleri eve geldi. Emre Saygısız annesinin cenazesine katılmak için evden çıktıklarını öne sürse de ceza yemekten kurtulamadı.

Ekipler, karantina kurallarını ihlal eden karı kocaya 4 bin 50'şer TL para cezası verdi. Saygısız çifti, 2 çocuğuyla beraber Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurdunda karantinaya alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...