Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ocak 2022 21:45

Karda kızakları ile kayan çocukların sempatik isteği: Yapmazsan olmaz mı?

Kastamonu’da kar yağışı sonrası sokaklara çıkarak kızakla kayan çocuklar yolları küremeye gelen aracı görünce operatörün önünü kesti. Yolların kürümemesini isteyen çocukların bu talebine kepçe operatörü duyarsız kalmadı ve çocukların kızakla kaydığı bölgeyi temizlemedi.

Karda kızakları ile kayan çocukların sempatik isteği: Yapmazsan olmaz mı?
Kastamonu,kar,kızak,çocuk,Kastamonu Belediyesi

Kastamonu’da etkisini gösteren kar yağışı sonra şehir beyaz perdeye büründü. Karın etkili olduğu bölgelerde yolları açmak için çalışan karla mücadele ekipleri gittikleri bir yerde çocuklar arasındaki diyalog ise içleri ısıttı.

ÇOCUKLAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Çocukların kaydıkları ve oyun oynadıkları alanla ilgili şikayet üzerine Kastamonu Belediyesi'ne ait kar kürüme aracı bölgeye sevk edildi. Kızakla kaydıkları yolu temizlemek isteyen iş makinesi operatörünü durduran çocuklar, yolun temizlenmemesini istedi. Bunun üzerine kepçe operatörü, çocukların bu talebine duyarsız kalmayarak, oyun oynadıkları alanı temizlemeden bölgeden ayrıldı. Kaymaya devam eden çocuklar büyük sevinç yaşadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...