Tgrt Haber
25 Ocak 2022 13:06

Kardan adamı alıp götürdü, sonra geri dönüp yapan kişiden özür diledi

Malatya'da bir iş yerinin önüne eğlence amacıyla yapılan kardan adam hırsızların hedefi oldu. Kardan adamın çalınma anları saniye saniye kameralara yansırken iş yeri güvenlik kameralarını izleyen iş yeri sahibi gördüklerine inanamadı.

Kardan adamı alıp götürdü, sonra geri dönüp yapan kişiden özür diledi
kardan adam,hırsızlık,eğlence

Malatya'da bir iş yeri sahibinin, işletmesinin önüne eğlence amacıyla yaptığı kardan adam çalındı. Pes dedirten hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, Yeşilçam Caddesi üzerinde bulunan bir işletmenin sahibi Burak Salik, kentte süren kar yağışı sonrasında eğlence olsun diye iş yeri önüne kardan bir adam yaptı. Daha sonra iş yerine dönen Salik bir süre sonra kardan adamın yerinde olmadığını gördü. İş yerindeki kameraya kayıtlarını inceleyen Salik, gözlerine inanamadı.

YOLDAN GEÇEN GENÇ SÖKÜP GÖTÜRDÜ

Bölgede geçmekte olan üç gençten birinin kardan adamı yerinden sökerek götürdüğünü gören iş yeri sahibi Salik şaşkınlığını gizleyemediğini, daha sonra işletmeye gelen gençlerin kendinden özür dilediğini söyledi.

"GELİP ÖZÜR DİLEDİLER"

Yeni bir kardan adam yapmak için de kolları sıvadıklarını aktaran işletme sahibi Salik, olayı şu ifadelerle anlattı: "Sosyal medya hesabımızın videosunu çekmek için, yaptığımız işin tanıtımını yapmak için arkadaşlarla kardan adam yaptık. Biz içeri dinlenmeye gittik çünkü çok üşüdük. Arkadaşlar gelip kardan adamı alıp, kaçırıp götürüyorlardı. Ondan sonra gelip özür dilediler. Yaptıklarının bir eğlence için, heyecan için yaptıklarını söylediler. Ondan sonra güzel bir sohbet ettik, arkadaşlar da gittiler. Kıyafetleri giydirdik, kendi iş yerimizin isminin olduğu peştamalı giydirdik, güzel bir reklam yapalım dedik yalnız olmadı."

Kardan adamı alıp götürdü, sonra geri dönüp yapan kişiden özür diledi
İşletme sahibi ve çalışanlar kardan adam yapmak için yeniden işe koyuldu.

"Şimdi yenisini yapıyoruz. Onun için uğraşıyoruz şu anda. Gençlerle diyaloğumuzda, 'ağabey heyecan aradık, canımız sıkıldı, gelip can sıkıntısından alıp götürdük' dediler. Ondan sonra helallik istediler, konuştuk gittiler"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...