Tgrt Haber
03 Ekim 2021 12:28

Kardeşinin arkadaşlık kurmasını istemediği evsiz kişiyi sopayla döverek öldürdü

Küçükçekmece'de kardeş Ali İ. M.'nin Yalçın A. ile 'evsiz' olduğu gerekçesiyle arkadaşlık etmesini istemeyen bir kişi, Yalçın A.'yı boş bir arazide sopayla döverek öldürdü.

Kardeşinin arkadaşlık kurmasını istemediği evsiz kişiyi sopayla döverek öldürdü
küçükçekmece,,kardeş,,arkadaş,,evsiz,

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, kardeşinin arkadaşlık yapmasını istemediği evsiz kişiyi sopayla döverek öldürdü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından başlatılan çalışmaların ardından katil zanlısı ve kardeşi gözaltına alındı.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, boş arazide ceset bulan kağıt toplayan çocuklar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın öldürüldüğünü tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, öldürülen kişinin ilçede yaşayan evsiz Yalçın A. olduğu tespit edildi. Yalçın A.'nın bir mekanda Muhammed E. M. ve kardeşi Ali İ. M. ile birlikte alkol aldığı ve boş araziye gelerek tartıştıkları belirlendi.

ÖNCE TARTIŞTI ERTESİ GÜN ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre burada Muhammed E. M., kardeşi Ali'yi Yalçın A. ile arkadaşlık yapmaması konusunda uyardı. Yaşanan tartışmadan bir gün sonra ise boş araziye gelen Muhammed E. M., Yalçın A.'yı sopayla döverek öldürdü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iki kardeşin yakalanması için çalışma başlattı. Kısa sürede yakalanan Muhammed E. M. ve Ali İ. M., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...