Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2022 18:13 - Güncelleme : 18 Mart 2022 18:42

Karı koca evde asılı halde bulundu

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde kendilerinden haber alınamayan evli çift, evlerine gelen komşuları tarafından asılı halde ölü bulundu. Komşularının aralarında herhangi bir sorun bulunmadığı belirttiği iki çocuk sahibi çiftin, ölüm nedeni araştırılıyor.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Komşuları çiftin çok iyi anlaştığını, herhangi bir sorunlarının olmadığını ifade etti.
16 nisan referandumu uşak sonuçları,Dünya Sivaslılar Günü
Komşuları çiftin çok iyi anlaştığını, herhangi bir sorunlarının olmadığını ifade etti.

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bir süredir kendilerinden haber alınamayan karı koca, komşuları tarafından evlerinde asılı halde ölü bulundu. Çiftin intihar mı yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

KOMŞULARI BULDU

Sivaslı ilçesi Eldeniz köyünde iki çocukları olan 40 yaşındaki Hüseyin Bozkurt ve 39 yaşındaki Yeter Bozkurt’un evine gelen komşuları, çifti tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık görevlileri çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından çiftin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

SORUNLARI YOKTU

Köylülerin verdiği bilgilere göre; Eldeniz köyünde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan ailenin 13 yaşında bir kızı ve üniversiteye giden 18 yaşında bir oğlu olduğu belirtildi. Maddi sıkıntılarının da bulunmadığını söyleyen köylüler; Hüseyin ve Yeter Bozkurt çiftinin çok iyi anlaştığını, herhangi bir sorunlarının olmadığını ve intihar etmeleri için bir neden görmediklerini ifade etti.

Şüpheli şekilde ölü bulunan çiftin intihar mı yoksa bir cinayete mi kurban gittiklerinin belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...