Tgrt Haber
15 Ekim 2021 13:43

Karı-kocanın ilginç kavgası: Ağaca çarptılar yine de kavgayı kesmediler

Adana’da bir koca direksiyon başında seyir halindeyken eşi ile kavgaya tutuştu. Sürücü yol ortasındaki ağaca çarptı. Karı kocanın kavgası kaza anında bile devam etti.

Karı-kocanın ilginç kavgası: Ağaca çarptılar yine de kavgayı kesmediler
kaza,kavga,adana

Adana’da otomobil seyir halindeyken çift bir birine vurmaya başladı. Dikkati dağılan sürücü son sürat yol ortasındaki ağaca çarptı. Çift kaza sonrası bile kavgaya devam etti. Kaza anı kameralara böyle yansıdı

KARI-KOCA KAVGASI KAZAYLA BİTTİ

Kaza, Seyhan ilçesinde meydana geldi. Doğan Çemberli birlikte yaşadığı eşi Selin İşarar ve 3 yaşındaki oğlu Yamaç ile otomobilde seyir halindeydi. Karı-koca otomobilde tartışmaya başladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hız kesmeden yol kenarındaki ağaca çarptı.

Karı-kocanın ilginç kavgası: Ağaca çarptılar yine de kavgayı kesmediler

AĞACA ÇARPTILAR YİNE DE KAVGAYI KESMEDİLER

Kavga kaza anında bile devam etti. Selin İşarar, hurdaya dönen otomobilin içende kocasına saldırmayı sürdürdü. Doğan Çemberli ise otomobilde bulunan çocuğunu alarak dışarı çıktı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadın ve oğlunun bacağı kırılırken kocasının hafif yaralı olduğu öğrenildi. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olayı gören bir esnaf Halil Kahraman, çiftin otomobilde kavga ederek geldiğini ve ağaca çarptıklarını söyledi. Kadının kazadan sonra bile kocasına saldırıp darp ettiğini belirten Kahraman, “İlginç bir kazaydı. Kaza olduktan sonra bile kavgaya devam ettiler” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...