Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 23:55

Karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastane can verdi

Batman'da karın ağrısı şikayetiyle iş yerinden izin alıp hastaneye giden genç, kendisine serum takıldıktan sonra hayata gözlerini yumdu.

Karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastane can verdi
hastane,serum,karın ağrısı,batman

Batman'da acı bir olay yaşandı. Karnı ağrıyan genç, tedavi için gittiği hastanede can verdi.

SERUMDAN SONRA VÜCUDU MORARDI

24 yaşındaki tekstil işçisi Ahmet Gürel, önceki gün öğle saatlerinde rahatsızlandı. İş yerinden izin alıp Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Gürel, karın ağrısı şikayeti olduğunu belirtti. Serum takılan Ahmet Gürel, daha sonra müşahede odasına alındı. Ancak kısa süre sonra bir temizlik görevlisi, 24 yaşındaki gencin hareketsiz yattığını ve vücudunun morardığını fark etti. Görevlinin haber vermesi üzerine doktorlar ilk müdahaleyi yaptı. Ancak yaklaşık yarım saatlik kalp masajı, talihsiz genci kurtarmaya yetmedi.

"BUGÜNE KADAR BİR AĞRI KESİCİ BİLE ALMADI"

Gözyaşları arasında cenazesi toprağa verilen Ahmet Gürel'in babası Sadık Gürel, yaşanan olaya hâlâ inanamadıklarını belirtip, ''Çocuğum bugüne kadar bir ağrı kesici bile almış değil. İş yerinde rahatsızlanarak tek başına hastaneye gidiyor. Doktora muayene oluyor ve serum veriyorlar. 3 saat sonra beni aradılar ve kalp masajı yapıldığını belirttiler. 15 dakika sonra ise yeniden arayarak ‘Başınız sağ olsun’ dediler. Savcı otopsi yaptı ve oğlumun iç kanama sonucu öldüğünü belirttiler. Bunun nasıl olduğunu anlamış değiliz'' dedi.

Savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...