Tgrt Haber
20 Ocak 2022 07:30

Kar kütlesi üzerlerine düştü! Öğrenciler ölümden döndü

Bolu’da 2 öğrenci üniversite kampüsündeki yurdun çatısından düşen kar kütlesinin altında kaldı. Öğrencilerin ölümden döndüğü o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kar kütlesi üzerlerine düştü! Öğrenciler ölümden döndü
bolu,kar yağışı

Bolu’da, üniversite kampüsü içinde bulunan yurdun çatısından düşen kar kütlesinin altında kalan 2 öğrenci ölümden döndü. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Olay, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin kampüsündeki BAİBÜ Gölköy kampüs İzzet Baysal yurdunda yaşandı. Yurtta kalan iki öğrencinin üzerine yurttan çıktıkları sırada çatıdan kar kütlesi düştü. Tehlikeyi son anda fak eden iki öğrenci kaçarken düşen karların bir kısmının altında kaldı. Öğrenciler olay sonrası büyük bir şok yaşadı. Olaydan yara almadan kurtulan öğrenciler hızla binanın bulunduğu bölgeden ayrıldılar.  

Öe yandan Bolu ve çevre illerde etkili olan kar yağışı birçok noktada hayatı olumsuz etkiledi.. Etkisini arttırarak devam eden kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde ise birçok maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, kazalar sebebiyle yollar kilitlendi. Bolu TEM Otoyolu, Ankara istikametinde de araçlar yollarda kaldı, vatandaşlar ise arabalarından inip karlı yolda yürüyüş yaptı.

Kar kütlesi üzerlerine düştü! Öğrenciler ölümden döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...